Uhvati dan

Sećate li se Omladinskih radnih akcija? Da li radite nešto dorovoljno? Ova pitanja postavićemo slušaocima u rubrici "Pitanje jutra", ali i gošći iz Udruženja učesnika omladinskih radnih akcija koja će nam biti u studiju.

Ugostićemo i Biljanu Tasić, izvršnu direktorku udruženja Romag, koja će najaviti svečanost u Srpskom narodnom pozorištu povodom Dana Roma koji se obeležava 8. aprila.

U okviru predstavljanja kampanja za koje će se prikupljati donacije tokom Beogradskog maratona, čućemo više detalja o akciji "Živi zdravo" čiji je glavni akter 10-godišnji Vuk Lojković koji boluje od cerebralne paralize.

I Svrljiga će nam se javiti direktor škole u kojoj se održava Republičko takmičenje iz poslovne informatike, a iz Niša ćemo čuti priču o humanitarnoj izložbi Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka. Saznaćete i kako protiču Dani ovčarstva u selu Sakule kod Pančeva.

Kao i svakog petka jednog slušaoca koji bude tačno odgovorio na tri pitanja u nizu nagradićemo Prizma proizvodima vrednim 20.000 dinara bruto.

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво