Uhvati dan

Utorak, 2. april donosi nam brojne zanimljive događaje i teme. Povodom Svetskog dana autizma ugostićemo bivšu košarkašicu Ljiljanu Stanojević Marković, inače vlasnicu tri fakultetske diplome, koja deci sa smetnjama u razvoju pomaže u razvoju motorike.

Ugostićemo i Marijanu Prebiračević iz Banke hrane koja će najaviti humanitarnu akciju "Trka dobrote" u okviru predstojećeg 32. Beogradskog maratona.

Najavićemo početak Smotre arheološkog filma u Narodnom muzeju, kao i otvaranje nove postavke u Muzeju naivne i marginalne umetnosti u Jagodini, a čućemo i kako je protekao početak snimanja nove serije "Grupa" koja će se emitovati na RTS-u.

Advokatska komora Srbije otvorila je kol centar za postavljanje branilaca po službenoj dužnosti - to je tema o kojoj ćemo razgovarati sa slušaocima.

Čućemo kakvi su utisci troje nastavnika koji su predstavljali Srbiju na Svetskom obrazovnom forumu u Dubaiju, kao i prilog o radu Fondacije za obrazovanje Roma u Srbiji koja je poklonila laptop računare najuspešnijim učenicima i studentima.

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво