Sportski žurnal

Fudbalska reprezentacija Srbije konačno je zadovoljila ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, posebno u prvom delu prijateljske utakmice u Volfsburgu. Izabranici Mladena Krstajića borili su se muški, imali dosta prilika u prvih 45 godina igre sa Nemačkom, posle odbranili rezultat koji je sasvim zadovoljavajući uoči duela kvalifikacija za Evropsko prvenstvo s Portugalom. Tokom Sportskog žurnala, čućemo šta su posle sinoćnje utakmice izjavili strelac jedinog gola Luka Jović i selektor naše selekcije. Osvrt na ovu utakmicu daje i fudbalski trener Aleksandar Veselinović.

Na teniskom turniru u Majamiju večeras igraju dva naša predstavnika- Dušan Lajović oko 17 časova i 30 minuta trebalo bi da počne meč sa Urugvajcem Kuevasom, dok Filip Krajinović oko 23 časa i 30 minuta igra sa Francuzom Erberom.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije startuje na turniru u Španiji u dosta izmenjenom sastavu. Danas će, od 18 časova, igrati sa selekcijom Brazila, dok sutra i preksutra imaju utakmice sa Španijom i Švajcarskom. Uoči prve utakmice, čućemo razmišljanja, Željke Nikolić, desnog krila naše selekcije.

Odbojkašice imaju još tri kole do završetka regularnog dela prvenstva. Sutra se sastaju Crvena zvezda-Vizura i Spartak Subotica-Jedinstvo Stara Pazova, danas od 18, uz prisustvo kamera RTS-a i prenos na Drugom televizijskom kanalu naše kuće, u Obrenovcu se sastaju TENT i dvostruki osvajač Kupa, Železničar iz Lajkovca. Razgovaramo u emisiji sa kormilarkom popularnih `dizelki` Mirjanom Musulin.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво