Talasanje - Šetnja

Ovih dana iz sveta su nam stigle uznemirujuće informacije. Indija i Pakistan su na ivici rata. Cinjenica da je reč o državama koje poseduju nuklearno oružje, uplašila je čitavu planetu. Nedaleko odatle pregovaraju lideri još dve nuklearne sile - Amerike i Severne Koreje. Razvoj događaja u Venecueli i dalje je neizvestan - i novi povod za američko-rusko odmeravanje. O tome u prvom delu prepodnevnog magazina razgovaramo sa Ivonom Lađevac, iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu i spoljno-političkim komentarotorom, Milanom Mišićem.

Dan Narodne biblioteke Srbije povod je da čujemo gde je njeno mesto danas, koliko uspeva da isprati tempo savremenog bibliotekarstva, koliko je bitan faktor očuvanja srpskog identiteta i kakva joj je budućnost.

Saznaćemo i kako se i zašto promenila lista najčešće pozajmljivanih knjiga u prošloj godini.

U susret konferenciji "Dani internet domena Srbije" skrećemo pažnju na značaj digitalnog prilagođavanja svih segmenata života, od poslovanja do dokolice.

Čućemo segmente nove emisije KOJEKUDA koja nas ove nedelje vodi u Sijarinsku banju, a otkrićemo i više detalja o izložbi ROMA UNIVERSALIS, specifičnoj po tome što oživljava kosmopolitski duh rimskih imperatora.

Urednik i voditelj je Olivera Stajić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво