Uhvati dan

Konkursi za Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademiju, otvoreni su od 15. februara do 31. marta, a konkurs za prijem učenika u Vojnu gimnaziju otvoren je 1. februara i traje do 15. marta. Tim povodom gosti Jutarnjeg programa biće major Danko Rondović, iz Odseka za pitanja kadeta, studenata i slušalaca u Vojnoj akademiji kadet Ognjen Zlatić, treća godina Vojne akademije i učenica Jovana Jovanović, četvrta godina Vojne gimnazije. 

Najavljujemo i 2. HRM kongres koji će u Beogradu okupiti gotovo 400 profesionalaca u oblasti upravljanja ljudskim resursima u mnogim preduzećima i kompanijama u našoj zemlji. Sa Bojanom Šćepanovićem, glavnim organizatorom i direktorom Menadžment centra Beograd razgovaraćemo, između ostalog, i da li će roboti u budućnosti odlučivati o tome ko će biti zaposlen.

Bavimo se i temama kako isparvno napisati CV, radnu biografiju, zašto je porasla sadnja drveta lešnika u šabačkom kraju i kakva je budućnost plasmana hrane sa malih poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji.

Pratimo i FEST, a idemo u susret ovogodišnjoj BEOVIZIJI i predstavljamo još dvoje učesnika - Ivana Kurtića i grupa MR Doo.

Sa vama - Elizabeta Arsenović
broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]