Uhvati dan

U našem jutarnjem programu ugostićemo Jana Lundina, ambasadora Švedske u Srbiji, povodom donacije od 11,7 miliona evra za MUP i Republički geodetski zavod.

U goste će nam doći i Vesna Petrović, predsednica Saveza Autizam Srbija, povodom otvaranja Radnog centra za osobe sa autizmom.

Emitovaćemo prilog iz Kraljeva, jednog od tri grada s najviše neženja u Srbiji, a iz Ivanjice nam stiže priča o samohranom ocu koji živi s multiplom sklerozom i o solidarnosti njegovih komšija koji mu pomažu. Čućemo kakvi su dosadašnji rezultati rada SOS linije za prevenciju samoubistva koja je počela s radom sredinom januara.

Posle izlivanja Zapadne Morave u blizini Kraljeva, imaćemo najnovije informacije o vodostajima reka, a čućemo i kako je organizovana zaštita od poplava u Vojvodini. Naravno pratićemo i stanje na putevima u Srbiji i prenositi vam sve aktuelne informacije.

Pred kraj emisije, dopisnica iz Rima preneće nam najnovije vesti iz Italije, između ostalog i to zašto se stav ove zemlje o Venecueli razlikuje od vodećih zemalja EU.

Budite uz vaš Radio Beograd 1!

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара