Noćni program - Među svetovima svet

Emisija "Među svetovima svet" baviće se izazovima prelaska patrijarhalne u modernu porodicu. Naša gošća biće Iva Branković, porodični psihoterapeut i asistent Departmana za socijalni rad na Fakultetu za medije i komunikacije.

Kako je patrijarhat socijalni sistem u kome muškarac drži vlast i ima dominantnu ulogu u svim oblastima života kao što su politika, moral, socijalne privilegije, vlasništvo nad dobrima.... Biće izuzetno korisno saznati kako se ovakve ideje odražavaju na porodicu, pre svega na podelu uloga, vaspitanje dece, bračna prava, obaveze i odgovornosti. Na čemu počiva i šta održava patrijarhalnu ideologiju?  Koji su oblici tzv. moderne porodice i koje vrednosti zagovaraju? Koji su najčešći razlozi da se porodice, bračni parovi i partneri u vezi obraćaju za pomoć?  Ovo su neka od pitanja na koja ćemo od naše gošće zatražiti odgovore. 

U drugom satu emisije naši slušaoci imaju mogućnost da se direktno uključe (011/322 50 99 i 011/322 52 99) u emisiju svojim komentarima, predlozima, poteškoćama i problemima.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво