Talasanje - Šetnja

O nadrilekarstvu u Srbiji. U brojnim medijima gotovo svakodnevno su prisutne osobe koje obmanjuju bolesne i lakoverne ljude. Tek povremeno se objavi vest da je sprovedena ozbiljna istraga protiv onih koji se igraju tuđim životima, a veoma retko javnost sazna da im je zbog prevare izrečena kazna. Ko je sve odgovoran što su lažni iscelitelji i dalje u velikoj meri prisutni na našim prostorima razgovaramo sa Draganom Pejović, predsednicom Izvršnog odbora UNS- a i Srđom Jankovićem lekarom i autorom emisije „Solaris“.

Poslednjih nekoliko godina ponovo su „u modi" mašinski inženjeri. Da li je razlog porasta interesovanja studenata za upis na Mašinski fakultet poboljšanje privrednog ambijenta u Srbiji ili poruke razvijenih zemalja, poput Nemačke, da su im široko otvorena vrata za zapošljavanje. Gost prof. dr Radivoje Mitrović, dekan Mašinskog fakulteta.

U digitalnom Studiju 6 Radio Beograda večeras od 20 časova, biće održan koncert na kome će gost Big Benda RTS biti Uroš Perić, poznati slovenački umetnik, pevač i pijanista srpskog porekla i svetkse slave. Koncert najavljuje dirigent Big Benda Ivan Ilić.

Urednik i voditelj - Dijana Ivanov Kadić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво