Karavan

Australijske vlasti upozorile su građane da izbegavaju boravak na otvorenom zbog rekordno visokih temperatura u nekim delovima zemlje. Isto je kod nas, samo što su u pitanju sneg i led.

Prema planovima gradske vlasti, u narednih deset godina u prestonici će biti realizovan niz velikih projekata, među kojima i prva linija metroa. Dobro je, prepali smo se da se ove godine neće spominjati izgradnja beogradskog metroa, i da će se prekinuti višedecenijska tradicija.
Nekoliko lekara potvrdilo je teoriju o tome da čokolada bolje pomaže u otklanjanju problema sa disanjem i problema sa kašljem nego sirup. Kada je ovo čula, moja žena se, kao i mnogobrojne druge dame, jako obradovala i odmah zatražila da joj donesem dva kilograma čokolade da se izleči od prehlade.

A onda sam ja svojoj ženi odmah udario kontru: u vinu je istina, kaže stara izreka, a neki istraživači tvrde da  je u vinu i ekliksir mladosti. Crno vino smiruje živce i podmlađuje kožu! Dakle: njoj dva kilograma čokolade, a meni dva litra vina! Sve zbog zdravlja!

Radio Beograd 1, 14.05

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се