Talasanje - Šetnja

Ovih dana pokrenuta je, deveti put po redu, globalna kampanja „Go Green in the City 2019.“, jedno od najvećih godišnjih studentskih takmičenja u svetu, čiji cilj je pronalaženje smelih ideja i inovativnih rešenja za pametnije, energetski efikasnije gradove. Tim povodom govorimo o „pametnim gradovima“, a gosti su profesori FONa, autori knjige „Internet inteligentnih uređaja“.

Udruženje „Darovi Lužnice„ koje okuplja žene iz sela oko Babušnice nedavno je Beograđanima predstavilo svoj kuvar i jela spremljena po starim receptima , a ove žene imaju i svoju zadrugu i službu za pomoć starima.

U Domu omladine Beograd od danas se nastavljaju psihološke tribine, a ovogodišnji ciklus posvećen je svakodnevici u psihologiji. Prva tema biće romantični partnerski odnosi, o čemu će u našoj emisiji govoriti učesnica Tribine, psiholog Nevena Čalovska Hercog.

U Galeriji SANU u toku je postavka „Asteroidi, mali kameni svetovi". Ova izložba će trajati do 09. februara, a gošća je autorka, dr Nataša Todorović, naučni saradnik Astronomske opservatorije u Beogradu.

Sa vama je Mirjana Nikić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво