Uhvati dan

Danas je Bogojavljenje, jedan od petnaest najvećih hrišćanskih praznika. Širom Srbije organizovano je tradicionalno plivanje za časni krst. Na beogradskoj centralnoj ceremoniji pripadnici Vojne akademije, Žandarmerije, Svibora i građanstva plivaju na Adi Ciganliji. O programu manifestacije za „Uhvati dan“ govori Zlatana Marković-Ćirić iz GO Čukarica.

Na početku godine mnogi od nas donose odluke i planove. Jedan bi mogao da glasi: želim razgovor bez svađe sa svojim bližnjima! Šta se sve može reći na lep način, zašto se svađamo i kako se mirimo - pitanja su na koje će nam odgovor dati gošća, trener ličnog razvoja, Olivera Ptica.

Posle gotovo osamnaest godina od gašenja, ponovo je osvanula „Galaksija", nekada najbolji naučnopopularni časopis u prethodnoj Jugoslaviji i jedan od najboljih u Evropi. Sa glavnim urednikom, Stankom Stojiljkovićem razgovaramo o temama u aktuelnom broju, sticanju novih čitalaca i povratku starih.

Provedite bogojavljensko jutro uz Radio Beograd 1.

Sa vama je Jovana Obrenić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]