Novosti dana

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa 23 ambasadora zemalja članica Evropske unije i šefom delegacije Unije u Srbiji ambasadorom Semom Fabricijem. Na sastanku u Vili "Mir" su i ministri - Ivica Dačić, Jadranka Joksimović, Nela Kuburović, Siniša Mali, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić. Tema sastanka nije precizirana. Po završetku sastanka medijima će se obratiti predsednik Vučić i ambasador Fabrici.

Američka pretnja Prištini sankcijama ako ne ukine takse na srpske proizvode, pokazuje da podrška Kosovu neće biti bezuslovna, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Gostujući u Jutarnjem dnevniku naše televizije Dačić je rekao da zvanične potvrde nema, ali da se u diplomatskim krugovima može čuti da Ramuš Haradinaj u skorije vreme neće posetiti Sjedinjene Američke Države, ukoliko sve ostane ovako kako jeste.

U grčkom parlamentu je počela rasprava o poverenju vladi pošto je iz nje izašao koalicioni partner stranke Nezavisni Grci zbog neslaganja sa Sporazumom o imenu Makedonije.

Poslanici u britanskom Parlamentu večeras će se glasanjem izjasniti o sporazumu o Begzitu koji je premijerka Tereza Mej postigla s Evropskom unijom. Mejova je pozvala poslanike da "još jednom prouče" taj sporazum, koji je bio meta oštrih kritika britanskih političara.  Premijerka je još jednom odbila poziv da odloži izlazak Britanije iz Evorpske unije koji bi, tehnički, počeo na proleće.

Novak Đoković rutinskom pobedom nad Amerikancem Mičelom Krugerom sa 3:0 započeo je pohod na rekordnu sedmu titulu na Australijan openu. Naredni protivnik je Žo Vilfird Conga.

Urednik emisije Nataša Raketić.

Urednik vesti Irena Jelovac.



Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи