Talasanje - Šetnja

Trenutne vremenske prilike i nagle promene temperature pogodne su za prehlade i viruse. Koliko ima registrovanih slučajeva gripa? Ko najčešće oboleva? Kako se lečiti? Šta je prevencija? Gost: dr Dragana Dimitrijević, epidemiolog Instituta za javno zdravlje "Dr MIlan Jovanović Batut".

Koliko se deljenjem školskog raspusta na više delova prekida kontinuitet nastave i gube radne navike kod učenika? Šta kažu učenici, a šta roditelji? Čućete šta o tome  misli pedagog Nevenka Kraguljac iz osnovne škole "Filip Filipović" i Pedagoškog društva Srbije?

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije do 30. januara sprovodi tradicionalni zimski popis ptica vodenih staništa. Ova istraživačka akcija se u našoj zemlji sprovodi od 1982. godine. Više od 150 volontera-popisivača će obilaziti reke, jezera, bare, ribnjake, kanale i slična vodena staništa u potrazi za pticama.

U emisiji govorimo i o programu predstojećeg Festa, na kome će biti prikazani i filmovi koji su nagrađeni Zlatnim globusom, kao i o Festivalu kafe u Beču.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво