Noćni program - Među svetovima svet

Naša gošća biće Mia Popić, psiholog, psihoterapeut i direktor koučing centra Sinergija gde se oblikuju programi za klijente u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

Iskoristićemo bogato profesionalno iskustvo naše gošće koje ima u radu sa kompanijama i organizacijama i treningom zaposlenih, kako bi nas upoznala sa svim onim što psihologija može da ponudi poslovnom svetu. Naša će nam gošća rasvetliti jedan važan aspekt ove teme koji se odnosi na traume koje radno okruženje može da donese, a koje se odnose na sagorevanje, mobing, nezadovoljstvo poslom i konfliktne stuacije na radnom mestu. Kako je i da li je moguće pomiriti često različite interese zaposlenih i radne organizacije i odakle dolazi profesionalno-kolegijalno nepoverenje prema koučingu i koučevima još su neka pitanja na koja ćemo zatražiti odgovore od naše gošće.

U drugom satu su naše telefonske linije 011/ 322 50 99 i 011/ 322 52 99 otvorene za naše slušaoce da podele svoje iskustvo, utiske ili predloge.

Autor emisije je Brnka Kordić, klinički psiholog 
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи