Karavan

Nordijske zemlje, tačnije Norveška, Švedska, Finska i Danska važe za najskladnije komšije u Evropi, a njihov model izučava se kao primer uspešne regionalna saradnje koji bi svi trebalo da slede. Ipak, oko jedne stvari se nikada neće složiti – odakle tačno dolazi Deda Mraz? Jer, svi polažu pravo na to da je on njihov zemljak… Nas se to njihovo komšijsko pitanje ne dotiče. Jer, naš Deda Mraz dolazi isključivo iz Nemanjine ulice!

Građani Srbije moće će od marta ove godine da plaćaju račune sistemom "prepoznavanja lica", najavljuje guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković... Ali, bez obzira na tu novinu, oni čije lice prepoznajemo već godinama, i dalje će plaćati svoje račune našim parama!

Još uvek se ne zna da li će opština Lebane da kupi dve drvene ili dve prave kamile... Ma, što kaže Vora Radovanović, kupili, ne kupili - ispašće grbavi.

Poručene su kravate, ženski šalovi od prirodne svile, torbe za plažu, pamučni peškiri težine 500 grama, rukavice od prirodne ovčije kože...  I, sada vi mislite da je to neka porudžbina za lokalni butik. Ne! To je poručila direktorka Instituta za nuklearna nauke ''Vinča''! Zašto? Zato.

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво