Noćni program - Među svetovima svet

Emisija kojom ćemo ispratiti 2018. godinu baviće se našim ličnim osvrtom na proteklu godinu, tj. onim zbog čega se kajemo. Šta je to zbog čega žalimo što smo uradili, ali i šta je to što sebi prebacujemo što nismo uradili? Nedavno je objavljeno istraživanje u časopisu Emocije koje izdaje Američko psihološko udruženje, pod naslovom "Idealan put koji nismo izabrali" a koje je urađeno na univerzitetu Kornel. Autori otkrivaju tri elementa koja sačinjavaju osećaj sebe ili sopstvenog ja, a koja se mogu povezivati sa određenom vrstom kajanja. Zbog čega se ljudi najčešće kaju i šta pokazuje anketa među 50-godišnjacima?

Biće interesantno čuti iskustvo i komentare naših slušalaca koji nam se mogu javiti na brojeve 011/322 50 99 i 011/322 52 99.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво