Sportski žurnal

Reprezentativka Srbije u odbojci, jedna od svetskih prvakinja, Tijana Malešević pojačala je redove Crvene zvezde u Super ligi Srbije. Istina, ne zna se koliko dugo će nositi crveno-beli dres, ali njeno prisustvo u timu mnogo znači devojčicama kojima dođe kao prava i istinska podrška. Tijana traži novi angažman u inostranstvu, bira između brojnih ponuda, izvesno je da će bar narednih nekoliko kola biti ovde, što će svakako doprineti i razvoju klupske odbojke u Srbiji. Tijana Malešević u razgovoru za našu emisiju kaže da je to bilo u pravi čas, da je dolazak u glavni grad doživela kao priliku da predahne posle naporne reprezentativne sezone, ali je potom trenirala sa Zvezdom i njenom se `jatu` privolela.

Srpski fudbalski reprezentativac Mijat Gaćinović produžio je ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta do 2022. godine, objavio je nemački klub. Gaćinović je nagrađen za sjajnu formu ove sezone, posebno u Ligi Evrope gde je imao dva gola i četiri asistencija), pa je uz povoljnije finansijske uslove dobio godinu dana dužu saradnju u odnosu na prethodnu.

Fudbaleri Zvezdare, članovi Srpske lige- grupa Beograd, sinoć su se vratili sa Dalekog Istoka, gde su učestvovali na velikom turniru u Kini.

U jakoj konkurenciji, osvojili su drugo mesto, a potom odigrali i prijateljsku utakmicu sa najboljom selekcijom ove mnogoljudne zemlje, i to bez golova.

U pitanju je bio meč zatvorenog tipa, koji će selekciji pod vođstvom slavnog Marčela Lipija koristiti kao priprema za Azijski kup, koji se od 5. januara održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Zvezdara je ostavila impresivan utisak i već je imaju u planu za naredna gostovanja, prvom narednom prilikom. Za Sportski žurnal govori šesf stručnog štaba Zvezdare Igor Savić, neposredno po povratku sa uspešne turneje svog kluba.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana postigli su uspeh plasmanom u Top 16 fazu Evrokupa. Govorićemo i o aktivnostima Skijaškog saveza Srbije, najavljenoj kandidaturi Srbije za jednog od domaćina Svetskog prvenstva u fudbalu 2030. godine, o uspesima srpskih fudbalera u redovima frankfurtskog Anjntrahta. Luka Jović ponovo je juče postigao dva gola za svoj klub, a Mijat Gaćinović je potpisao novi ugovor do 2022. godine. Paraf na ugovor stavio je i Nemanja Milunović, za Crvenu zvezdu. Igrao je za Bate iz Belorusije, dolazi kao slobodan igrač i ostaće, kako stoji u ugovoru, dve i po godine u klubu iz Ljutice Bogdana.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.



Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво