Talasanje - Šetnja

Da li ćemo otvaranjem Nacionalne referentne laboratorije napokon znati kakvog je kvaliteta mleko koje pijemo. Šta predviđaju izmene Zakona o bezbednosti hrane. Zbog čega je slaba iskorišćenost IPARD fondova – to su neka od pitanja za Branislava Nedimovića, ministra poljoprivrede.

Zašto se mnogi radije leče na internetu nego kod lekara. Kolika je odgovornost medija. Kako na tu pojavu odgovara zdravstvena struka i kolika je njena odgovornost. Gosti: prof. dr Miljko Ristić kardiohirurg i profesor Zoran Radovanović - epidemiolog i predsednik Etičkog komiteta Srpskog lekarskog društva.

Ukrajinska vojska prebacila je više od 60 tenkova i borbenih vozila pešadije u Donbas, a Rusija rasporedila preko deset borbenih aviona na Krimu. Ako Moskva i Kijev tvrde da ne žele obnovu ratnih sukoba, čemu ponovo podizanje tenzija.

U reporterskom zapisu našeg dopisnika Nataše Jokić čućete kako se u Izmiru susreću Azija i Evropa. Izmir je grad na zapadu Turske, po legendi osnovan u VII veku pre naše ere. Od antičkog doba pa do danas u Izmiru su trgovci iz Azije i Evrope razmenjivali robu. Antički, ali i moderni istoričari opisivali su ga kao radost Azije i dragulj Evrope.

Urednik i voditelj - Dijana Ivanov Kadić.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара