Uhvati dan

Kako meteorolozi najavljuju još jedan ledeni dan, ponegde i sa novim snežnim padavinama, i ovo izdanje Jutarnjeg programa obilovaće servisnim informacijama o funkcionisanju svakodnevnog života u otežanim zimskim uslovima.

Bavićemo se i temom borbe protiv sive ekonomije - koliko i kako svi možemo da doprinesemo u raznim oblastima života, a konkretan primer nam stiže iz oblasti proizvodnje i uvoza jakih alkoholnih pića, čiji se promet povećava i danima praznika i slavlja koji su pred nama.

U susret otvaranju dve medicinske sobe namenjene edukaciji osoba sa autizmom, gošća će nam biti direktorka Specijalne osnovne škole "Dragan Kovačević" Silvana Plavšić.

Čućemo i kako se izradom rukotvorina može doći do posla, kao i detalje sa predstavljanja knjige "Srpsko vojničko groblje u Alžiru".

Knjiga je zbornik radova o Srpskom vojničkom groblju iz Prvog svetskog rata, u mestu Deli Ibrahim, u gradu Alžiru, u kojem su sahranjena 324 srpska ratnika, preminula u ovoj zemlji, tokom lečenja.

Sa Vama - Elizabeta Arsenović.

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1! Uhvati dan! Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste. [ detaljnije ]