U središtu pažnje

Johanes Han u Beogradu i Prištini - da li će uspeti da ubedi predstavnike privremenih institucija na Kosovu i Metohiji da povuku odluku o taksama od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH? Da li će komesar za proširenje EU razgovarati sa srpskim poslanicima koji su od sinoć u kosovskoj skupštini?

U drugom delu emisije - plastenik sa kompletnom opremom za proizvodnju dobilo je 40 žena sa područja opštine Svrljig. Kako će im to pomoći u ekonomskom osnaživanju? Koliki broj žena su vlasnice poljoprivrednih gazdinstava? Kakav je njihov položaj na selu?  

Gošće emisije su - Jelena Trifunović, predsednica opštine Svrljig, Dragica Ristić, direktorka zemljoradničke zadruge "Svrljižanka", a putem telefona o ovom projektu govoriće Jelena Radojković, predsednica Udruženja žena "Etno forum Svrljig".

U emisiji ćemo čuti i iskustva žena svrljiških poljoprivrednica.

Urednice emisije: Ivana Pribićević i Olivera Simić Milošević

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
U središtu pažnje U središtu pažnje

Autor:
Redakcija magazinskog programa

Svakoga radnog dana emisija "U središtu pažnje" donosi intervju sa našim najboljim analitičarima i komentatorima, političarima i ekspertima, društvenim inovatorima i drugim poznatim ličnostima, ili ličnostima koje će ubrzo postati poznate. [ detaljnije ]