Talasanje - Šetnja

Nove tehnologije otvorile su brojne mogućnosti za potrošače. Kupovina posredstvom interneta nije novina, ali rizici su još uvek prisutni. U poslednje vreme sve je više primera prevarenih kupaca na društvenim mrežama. Kako se u ovakvim slučajevima štite potrošačka prava? Šta sve treba znati pre nego što se odlučimo na ovaj vid trgovine? Kako prepoznati prevaru? Kako prodavci da dokažu da posluju po pravilima i kakva su uopšte pravila? To su samo neka od pitanja na koja odgovore tražimo od Nenada Bumbića iz Udruženja “Zaštita potrošača” i Ivana Minića, konsultanta za elektronsko poslovanje.

Na ulicama Beograda od decembra bi trebalo se nađe specijalni autobus koji će biti na usluzi beskućnicima. O tome ćemo razgovarati sa Igorom Mitrovićem, direktorom humanitarne organizacije Adra, koja je pokrenula ovu ideju.

Sa prvim ozbiljnijim zahlađenjem, već počinjemo da razmišljamo o zimskim uslovima vožnje. Statistika o broju nezgoda i stradalih nas opominje da je svest o rizicima neprilagođene vožnje još na niskom nivou. Zato nikad nije suvišno govoriti o toj temi.

Čućete i priču o legendarnom plivaču Eriku Musambaniju, zvanom "jegulja". Setićemo ga se po nastupu na olimpijskim igrama u Sidneju kada je deonicu od 100 metara kraul plivao 2 minuta i jedva ostao živ. On je sada ministar sporta svoje zemlje i selektor plivačke reprezentacije.

Urednik i voditellj emisije je Olivera Stajić.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи