Noćni program - Među svetovima svet

Razgovaraćemo o terapiji igrom sa psihologom Marijom Živković koja je trenutno na doktorskim studijama Univerziteta u Trstu. Marija će nam pojasniti šta je to tako lekovito u dečijoj igri i kako se ona može iskoristiti da se pomogne detetu da prevaziđe probleme u emotivnom vezivanju, kao i sa anksioznošću. Naša će gošća podeliti sa nama i svoj posvećeni rad u širenju značaja igre i terapije igrom u Srbiji i Bosni u koju je svrhu, zajedno sa svojom koleginicom, osnovala Balkansko udruženje za promociju terapije igrom (BUPTI) sa sedištem u Beogradu.

U drugom satu emisije naši slušaoci imaju mogućnost direktnog uključenja putem brojeva telefona 011/322 50 99 i 011/322 52 99  kako bi podelili svoje gledište, osećanja, misli, dileme i utiske koja se odnose na svet psihologije.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.   
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво