Uhvati dan

06:30 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco

Najbolji studenti ubuduće će efikasnije biti povezani sa potencijalnim poslodavcima, u tome će im pomoći Privredna komora Srbije. Na koji način će ovaj novi projekat biti sproveden u delo saznaćemo u priči Ivana Jovanovića.

Tradicionalna manifestacija "Futoška kupusijada" održava se prvog dana ovog vikenda u Futogu kraj Novog Sada. Istovremeno, u Bačkoj Toploli, žitelji i njihovi gosti uživaće u "Sarmijadi". Koja će od dve manifestacije privući više ljubitelja gurmanluka i hoće li to biti zbog programa ili specijaliteta- saznaćemo od organizatora.

Tema ovogodišnjeg konkursa "Mladi eko- reporteri u Srbiji" je "Energetska efikasnost". Kakvi su zadaci stavljeni pred mlade učesnike, na koji način se biraju najbolji i šta očekuje pobednike konkursa otkriće nam gošća u studiju- koordinatorka programa, Dijana Šarac.

U Beogradu se u organizaciji Nacionalnog ansambla "Kolo" do 5. novembra na više lokacija, održava drugi po redu međunarodni samit "TradicijaNova", posvećen budućnosti tradicionalne narodne igre - plesa, pesme i muzike. O predstojećim programima razgovaraćemo sa direktorom ansambla „Kolo", Vladimirom Dekićem.

Na izložbu gotovo 100 radova stvaralaćlih ličnosti i pedagoga, povodom 70 godina Fakulteta primenjenih umetnosti u Galeriji RTS- a vodi nas Tanja Živković.

Voditelj je Jovana Obrenić.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи