Moja knjiga

Večeras govorimo o mestu gde se susreću pisci, knjige i čitaoci. Govorimo o 63. Međunarodnom sajmu knjiga koji se ovih dana održava u Beogradu. Reč je o jednoj od najstarijih i najvažnijih književnih manifestacija u regionu. U isto vreme, to je i najposećenija kulturna manifestacija u Srbiji. Sajam knjiga je jedan od važnijih zaštitnih znakova Beograda.

U emisiji Moja knjiga večeras ćemo slušati tonske zapise načinjene na Sajmu. Čućemo izjave urednika, izdavača, pisaca, u svakom slučaju - čitalaca, koji godinama dolaze na Sajam, koji ovu manifestaciju vole i vezani su za nju. Čućemo kako oni doživljavaju Sajam knjiga, šta im znače knjige i čitanje, i kako doživljavaju slogan ovogodišnjeg Sajma knjiga koji glasi: ''radost čitanja''.

Čućemo u emisiji izjave izdavača Gojka Božovića i Zorana Hamovića, književnice Ljubice Arsić, pesnika Tomislava Marinkovića, reditelja Bore Draškovića, pesnikinje i prevodioca Kajoko Jamasaki, i igumana Stefana iz manastira Svetih vrača u Zočištu, na Kosovu i Metohiji.

Autor i voditelj emisije: Vojislav Karanović

Моја књига

Autor:
Војислав Карановић

Емисија о књигама и читању, о књижевности, уметности и стваралаштву. Гости су људи различитих интересовања, различитих занимања и професија. Сваки саговорник издваја књигу коју воли, ону која му је посебно значајна и за коју може да каже: ово је моја књига. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи