Sportski žurnal

Liverpul je savladao Crvenu zvezudu u trećem kolu Lige šampiona rezultatom 4-0. Golman crveno-belih Milan Borjan ponovo je, baš kao i u Parizu, bio najistaknutija figura meča na stadionu `Enfild roud``. Naredni meč, sa istim protivnikom, Zvezda će igrati na svom stadionu 6. novembra.

Danas se igraju utakmice Lige Evrope. RTS na prvom televizijskom kanalu prenosi meč iz Francuske, između ekipa Marseja i Lacija. Pregled susreta za našu emisiju načinio je fudbalski trener Dejan Đurđević.

Odbojkaši Vojvodine zabeležili su u Burgasu dragocenu pobedu, posle potpunog preokreta, savladavši domaćina, ekipu Neftohimika sa 3-2. Revanš susret igra se naredne srede, `lalama` je dovoljna bilo koja pobeda za plasman u narednu rundu takmičenja. Razgovaramo sa šefom stručnog štaba Vojvodine Duškom Nikolićem.

Navršava se 50 godina od kako su vaterpolisti Jugoslavije u Meksiku osvojili zlatnu medalju. Rukometaši Srbije igrali su nerešeno sa Belgijom na početku kvalifikacija za EP 2000. godine. Selektor Nenad Peruničić i igrač Nemanja Ivić kategorični su da u narednim mečevima mora mnogo bolje.

Govorimo i o aktuelnim dešavanjima u NBA ligi, uspehu džudista na Svetskom juniorskom prvenstvu na Bahamima- osvojene su dve bronze- i i kik boksera koji su na EP u Slovačkoj prigrabili čak 16. odličja.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво