Talasanje - Šetnja

U Srbiji postoji oko 10 hiljada malih i srednjih preduzeća, koja upošljavaju pola miliona ljudi.  Programom "Decenija preduzetništva", država demonstrira nameru da privatnom preduzetništvu da prioritet u realizaciji ekonomske politike. Da li je na dobrom putu može da pokaže istraživanje "EU preduzetnički barometar", koje se sprovodi već treću godinu.O tome ćemo razgovarati sa Milom Dimitrijević iz kompanije "Ernst i Jang" i Darkom Budečom, koji je nosilac titule "Preduzetnik godine", 2012.  

Uspešno poslovanje sve teže je zamisliti bez prisustva na internetu.  Kako pomoći malim privrednicima da ovladaju tim veštinama pitaćemo naše  sagovornike iz  Registra nacionalnog internet domena Srbije.

Fondacija "Divac" i ove godine organizuje akciju prikupljanja pomoći za jednoroditeljske porodice. Čućemo da li se broj takvih zajednica uvećava i kakav je odziv građana.

Pažnju ćemo posvetiti i jubileju jedne naše emisije. Povodom 50. rođendana emisije "Kod dva bela goluba", biće održan bal, a mi smo radoznali kako će on izgledati.

Urednik i voditelj je Olivera Stajić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво