Talasanje - Šetnja

Danas je treći dan poslovnog Foruma o unapređenju privredne saradnje regiona Zapadnog Balkana i regiona nordijskih zemalja. Kakva su očekivanja 160 privrednika sa severa i jugoistoka Evrope koji imaju priliku da razgovaraju o budućim poslovnim projektima?

Srbija je na Globalnoj listi konkurentnosti napredovala pet mesta i sada zauzima 65-tu poziciju od 140 zemalja. Pad je zabeležen u oblasti razvijenosti i kvaliteta institucija. O tome šta je uticalo na poboljšanje pozicije Srbije govori Svetozar Tanasković sa Ekonomskog fakulteta.

Muzički album „Ženski svet" sastavljen je od pesama najuspešnijih ženskih izvođača iz različitih zemalja. Kolekciju pesama će objaviti Londonska muzička kuća ARC 26. oktobra, a među 12 pevačica sveta našla se i Bilja Krstić koja će u emisiji između ostalog govoriti o značaju naše tradicionalne muzike, kako je ona prihvaćena kod publike i u muzičkim krugovima.

Za Miku Antića kažu da proživeo pedeset života u jednom - kao pesnik, slikar, pisac, režiser... Neke od tih života pokušao je da ujedini njegov sin Igor kroz izložbu „Legende", koja je publici dostupna do 27.oktobra u Velikoj galeriji Doma vojske u Beogradu. O Antićevom raskošnom talentu i kako ga je predstavio njegov sin čućete u reportaži Svetlane Mladenović.

Urednik i voditelj: Dijana Ivanov Kadić

Izvor slike sa naslovne strane: Tanjug

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво