Sportski žurnal

Odbojkaši Srbije doputovali su u Torino na završnicu Svetskog prvenstva. Treća faza šampionata igra se od 26. do 28. septembra. Naši rivali na putu do polufinala biće selekcije Poljske i Italije.

Na svečanosti u Londonu Svetska fudbalska federacija za najboljeg igrača planete proglasila je Luku Modrića. Najlepši gol, po mišljenju žirija sastavljenog od kapitena i selektora reprezentacija širom sveta, postigao je Salah.

Triatlonka Vida Medić, bez premca u Srbiji u ovom sportu, postala je i prvakinja Balkana, na takmičenju održanom na Ohridskom jezeru, u Makedoniji.

U povodu 70 godina postojanja Atletskog saveza Srbije, u našem glavnom gradu održan je balkanski atletski kongres, uz prisustvo čelnih ljudi evropske i svetske federacije. 

Srpski automobilista Dušan Borković izvinio se danas što je "naseo na provokaciju" u Monci i udario navijača zbog čega je diskvalifikovan, ali ističe da je jednostavbno bio prinuđen da se brani i da je uveren da bi to na njegovom mestu uradio svaki Srbin. Ovo je, pored ostalog, Borković izjavio na današnjoj konferenciji za medije.

Iz tenisa - Olga Danilović i Ivana Jorovič plasirale su se u drugo kolo turnira u Taškentu, dok je Bojana Jovanovski posle prvog meča završila takmilčenje. Poražena je i Aleksandra Krunić, na turniru u Vuhanu.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije prekjuče je počela pripreme, pod vođstvom selektora Ljubomira Obradović. Uvežbavaju se za utakmice koje ih očekuju u periodu između 29. novembra i 16. decembra.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи