Karavan

Premijerka Srbije kaže da rialiti programi nisu u nadležnosti Vlade Srbije… Mislimo da je premijerka mislila na rialiti koji se održava u studiju nadomak Beograda, a ne rialiti koji svakodnevno doživljavamo po bankama, prodavnicama, školama i ugostiteljskim objektima.

Srbija će ukinuti sezonsko pomeranje kazaljki, ali ostaje dilema - da li izabrati zimsko ili letnje vreme... Ali, ma koje god vreme da odaberemo, proći ćemo kao onaj Buridanov magarac između dva stoga sena.

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izazvao je bes svog naroda zbog snimka na "Instagramu", a na kojem se vidi kako obeduje u luksuznom restoranu u Turskoj, dok 64 posto stanovništva Venecuele gladuje... Kod gospodina Madura sigurno važi ona naša ''Sit gladnog ne brenuje!''.

Ne postoji dokaz da visok nivo takozvanog lošeg holesterola prouzrokuje srčana oboljenja, zaključak je studije koju je na uzorku od 1,3 miliona pacijenata uradilo 17 renomiranih svetskih lekara... Ne pripadam uzorku od 1,3 miliona pacijenata, ali bih rado za svog odabranog lekara odabrao jednog od tih 17 renomiranih svetskih lekara.

Pisac teksta: Zoran Nikolić Zozon

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво