Sportski žurnal

U Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, od danas do 27. septembra održava se seniorko prvenstvo sveta u džudo sportu. Prva predstavnica Srbije na tatamiju već prvog dana biće Milica Nikolić, u kategoriji do 48 kilograma.

Od danas do nedelje, u Laktašima, u Republici Srpskoj, održava se ABA Super kup u košarci. Učestvuje osam ekipa iz regiona - Partizan od 18 časova igra sa Mornarom iz Bara, dok se od 20 časova sastaju podgorička Budućnost i Igokea.

Iz tenisa - u drugom kolu turnira u Mecu, Filip Krajinović za rivala ima francuskog tenisera Žila Simona, ovaj susret počinje u 16 časova. U četvrtfinalu turnira u kineskom gradu Gvangžu, Aleksandra Krunić igra sa američkom teniserkom Bernardom Pera.

Večeras se igra čak 24 utakmice prvog kola Lige evrope u fudbalu. Susret između Olimpijakosa i Betisa moći će da prate i naši gledaoci, posredstvom Prvog kanala Medijskog javnog servisa i platforme RTS planeta.

Odbojkaške vesti danas su vezane za evropske i svetske aerodrome, jer su i muška i ženska reprezentacija u znaku putovanja. Muškarci su iz Barija, preko Milana i Sofije, doputovali u Varnu, gde sutra od 16 časova igraju utakmicu druge faze Svetskog prvenstva sa Francuskom. Dame, posle prijateljskih utakmica sa Turskom, iz Istanbula upravo putuju ka Japanu. Ujutru stižu u Fukuoku, potom će se nekoliko dana pripremati u Hofuu, da bi svoje utakmice Svetskog prvenstva igrale u Hamamaci.

Ovo je tek deo sadržaja današnjeg Sportskog žurnala, pratićemo i ostale aktuelnosti iz zemlje i sveta.

Urednik i voditelj je Željko Stefanović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи