Sportski žurnal

Mušema Lige šampiona ponovo je u Beogradu, ovoga puta na stadionu `Rajko Mitić`. Istinski spektakl večeras na terenu našeg najtrofejnijeg kluba, Crvena zvezda na startu elitnog takmičenja očekuje ekipu Napolija, koju sa klupe vodi proslavljeni stručnjak Karlo Anćeloti. Aduti crveno-belih, međutim, ipak su u našem treneru Vladanu Milojeviću, njegovoj taktici i igračima koji su spremni i bukvalno da ostave srce na terenu. Anćeloti je Zvezdu nazvao `fascinantnim autsajderom`, što je možda i realna definicija za grupu u kojoj su još i Liverpul i Pari Sen Žermen, ali izvesno je da se naš šampion neće tako lako predati. Utakmica, uz prenos na programu Radio Beograda, počinje u 21 čas.

Ovoj susretu prethodi duel omladinaca dva kluba, u Ligi šampiona za mlade timove. Crveno-beli poletarci u 16 časova ugostiće rivala sa Apeninskog poluostrva na stadionu Čukaričkog, na Banovom brdu, koji će biti i stalni teren darovitih srpskih fudbalera u omladinskoj Ligi šampiona. Predvođeni trenerom Bratislavom Živkovićem, golgeterom Njegošem Kupusovićem i drugim `biserima`, dečaci će dati sve od sebe da naprave sjajnu uvertiru za večerašnji duel seniorskih timova, ali i pokažu kakva je budućnost fudbalskog kluba sa donjeg dela Topčiderskog brda.

 

Šampion Srbije u našem najmasovnijem takmičenju igraće sa Dinamom u Vranju, dok će Partizan, branilac trofeja Kupa Srbije, gostovati u Lazarevcu, trećeligašu Kolubari. To su rek dva od parova šesnaestine finala, koji su danas izvučeni u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

 

Obavljaju se poslednje pripreme za ovogodišnje takmičenje u Kros seriji RTS, naša ekipa danas se nalazi u Šapcu.

Najbolji odbojkaši Srbije igraju važnu utakmicu u Bariju, sa selekcijom Rusije, koja je vrlo bitna za plasman u grupi, na Svetskom prvenstvu. Pratimo i ostale informacije iz sveta sporta, koje do 16 časova stignu do naše redakcije.

 

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи