Gosti iz prošlosti

Gledanje televizijskog šou programa Dina Martina šezdesetih godina u Sjedinjenim Američkim Državama bio je jedan od najvažnijih porodičnih rituala u nedelji. Muškarci su želeli da liče na njega i usvoje neku od šala kojim bi se kasnije udvarali ženama, a one su htele da ih osvoji baš neko poput tog neodoljivog šarmera.

Za saradnike i za publiku koja ga je gledala na malim ekranima, u bioskopima ili iz separea klubova važio je za velikog ljubitelja muzike, alkohola i žena. Oni koji su ga bolje poznavali, koji su se iza scene ili na terenu za golf smejali sa njim, smatrali su da je originalan i nedokučiv. Za sebe je govorio: "Želim da me se ljudi sećaju kao stvarno dobrog zabavljača, koji ih je zasmejavao i uz kog su uživali. Želim da misle - bio je fin momak, radio je prilično dobro i voleli smo ga."

Nepretenciozno i nonšalantno, u "Goste iz prošlosti" dolazi nam holivudska zvezda, pevač, glumac i zabavljač - Din Martin.

Tekst pripremila: Milica Đilas

Гости из прошлости Гости из прошлости

Autor:
Стална екипа емисије: драмски уметник Милан Милосављевић, музички уредник Радмила Дујаковић, организатор Милена Борчанин и уредник Мирјана Блажић.

"Гости из прошлости" - мале приче о великим људима и vice versa. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара