Gosti iz prošlosti

Gledanje televizijskog šou programa Dina Martina šezdesetih godina u Sjedinjenim Američkim Državama bio je jedan od najvažnijih porodičnih rituala u nedelji. Muškarci su želeli da liče na njega i usvoje neku od šala kojim bi se kasnije udvarali ženama, a one su htele da ih osvoji baš neko poput tog neodoljivog šarmera.

Za saradnike i za publiku koja ga je gledala na malim ekranima, u bioskopima ili iz separea klubova važio je za velikog ljubitelja muzike, alkohola i žena. Oni koji su ga bolje poznavali, koji su se iza scene ili na terenu za golf smejali sa njim, smatrali su da je originalan i nedokučiv. Za sebe je govorio: "Želim da me se ljudi sećaju kao stvarno dobrog zabavljača, koji ih je zasmejavao i uz kog su uživali. Želim da misle - bio je fin momak, radio je prilično dobro i voleli smo ga."

Nepretenciozno i nonšalantno, u "Goste iz prošlosti" dolazi nam holivudska zvezda, pevač, glumac i zabavljač - Din Martin.

Tekst pripremila: Milica Đilas

broj komentara 0 pošalji komentar
Gosti iz prošlosti Gosti iz prošlosti

Autor:
Stalna ekipa emisije: dramski umetnik Milan Milosavljević, muzički urednik Radmila Dujaković, organizator Milena Borčanin i urednik Mirjana Blažić.

"Gosti iz prošlosti" - male priče o velikim ljudima i vice versa. [ detaljnije ]