Uhvati dan

06:30 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco, 08:00 Vesti, 08:05 Srpski na srpskom, 08:15 Gost jutra

Idealno vreme za početak davanja džeparca detetu je - vreme polaska u školu, kažu psiholozi. Koja suma je idealna, međutim, nije utvrđeno. Razgovaramo o tome sa vama - u pitanju jutra.

Dan Univerziteta u Beogradu se obeležava danas, 13.septembra, u znak sećanja na početak rada  Velike škole, koju su, 1808.godine osnovali Dositej Obradović i Ivan Jugović.

Koleginica Milka Babić je razgovarala sa ovogodišnjim, najboljim studentima Beogradskog
Univerziteta - budućim arhitektom, geografom i studentkinjom Bogoslovskog fakulteta.

Čuveni košarkaški trener - Ranko Žeravica i  Dušan Popov, po čijem liku je stvoren filmski junak Džems Bond, rodom su iz Novog Miloševa.  Kako meštani čuvaju uspomene na njih, čućemo od našeg dopisnika Branislava Prokića.

O mogućnostima i pravcima daljeg razvoja seoskog turizma na području Niša i juga Srbije, se razgovaralo i na konferenciji čija je tema bila „Upoznajte Niš, grad za sva čula". Učestvovali su pored  predstavnika visokoškolskih institucija, grada Niša i eminentni turistički radnici. Sa jednom od učesnica ovog skupa, jutros će u Nišu  razgovarati kolega Ozren
Rašić.

Festivali, koncerti i izložbe - u Aranđelovcu, Valjevu i Kragujevcu su teme kojima smo posvetili poslednji sat ovog jutra.

Voditelj je Ružica Zorkić Radičević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво