Sportski žurnal

Mušema Lige šampiona prvi put je stigla na stadion Crvene zvezde, otkad ovo takmičenje novi taj naziv. Fudbaleri `crveno- belih` igraju prvu od dve utakmice sa ekipom Salcburga večeras od 21 čas. uz želju da ostvare rezultat koji bi mogao da bude solidan kapital za revanš u Austriji. Rival iz Mocartovog grada već godinama nastoji da se plasira u završnicu elitnog evropskog fudbalskog takmičenja, ulaže u to veliki novac,a  Zvezda će pokušati da njegovim igračima saseče krila``, doduše bez pomoći publike na našem najvećem stadionu. UEFA je, ipak, dozvolila da se postavi veliki video-bim u blizini pomoćnog terena, iza južne tribine, pa će delije dati sve od sebe da se njihov glas čuje na terenu, kao znak podrške u važnoj evropskoj utakmici. Podsetimo da Crvena zvezda već ima zagarantovano mesto u grupnom takmičenju Lige Evrope, eventualne pobede nad Salcburgom donele bi im ostvarenje snova- plasman u Ligu šampiona.

Naša najtrofejnija reprezentacija bez sumnje je ona u vaterpolu. Danas je održana konferencija za medije, na kojoj je saopšteno da su anulirani svi dugovi, isplaćeni igrači, predstavljeni pripreme i ciljevi u drugoj polovini olimpijskog ciklusa. Na put su jutros krenuli naši najbolji kajakaši, njih devetnaestoro, u susret Svetskom prvenstvu u Portugalu. Danas ćemo čuti jednog od naših predstavnika, Marka Novakovića, specijalistu za disciplinu K-1 200 metara.

U emisiji govorimo i o basketu 3x3, uz osvrt na takmičenje na Trgu republike u Beogradu i uz najavu turnira u Soko štark Areni, koji se odvija od 24. do 27. avgusta, o tome priča Goran Grbović, vršilac dužnosti direktora ove dvorane.

Urednik i voditelj Željko Stefanović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво