Talasanje - Šetnja

Koji su kriterijumi na osnovu kojih se jedan grad ocenjuje kao najbolji za život. Londonski “Ekonomist” svake godine radi tu vrstu istraživanja. Prvi put, od kako se pravi takva lista, na prvom mestu je jedan evropski grad- Beč. Da li je 82-ga pozicija Beograda dobar ili loš plasman. Kako ga poboljšavati  približiti se društvu najboljih čućemo od Slobodana Zečevića, naučnog savetnika Instituta za Evropske studije.

Kakva je budućnost električnih vozila u Srbiji. Ima li naša zemlja kapaciteta da isprati svetske trendove koje diktira potreba očuvanja životne sredine. U Srbiji trenutno ima samo 128 registrovanih električnih vozila. Da li je država spremna na subvencije na šta je obavezuju evropski standardi? Kako prilagoditi domaću regulativu. Sa profesorom mašinskog fakulteta Milošem Petrovićem razgovara Milenko Marković.

Izložba "Ispričaću ti priču" autorke Timke Alihodžić iz Arheološkog muzeja Zadra otvorena je sinoć u galeriji "Karst" u Muzeju Jovana Cvijića. Postavka govori o stanovnicima Jadera - četiri groba sa više od 80 predmeta koji svedoče o životima stanovnika antičkog Zadra. Detaljnije u priči Jovane Obrenić.

Urednik i voditelj -  Olivera Stajić.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво