Novosti dana

Centar svetske politike danas je prestonica Finske-Helsinki. Uz najviše mere bezbednosti, sastaju se američki i ruski predsednik, Donald Tramp i Vladimir Putin. Bilateralni razgovori dvojice predsednika održaće se u Gotskoj sali Predsedničke palate, nakon čega će u Sali ogledala biti priredjen radni ručak sa više članova delegacija. Šefovi diplomatija dveju zemalja, Sergej Lavrov i Majk Pompeo, takođe će imati bilateralni susret.

Pristupanjem Programu Evropske unije za prava, jednakost i državljanstvo Srbiji se odobrava 439 miliona evra iz fonda Evropske unije za projekte u tim oblastima. To predviđa Sporazum koji su potpisali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici.

Vrnjačka Banja obeležava 150 godina organizovanog turizma.  Položen je i kamen temeljac za izgradnju hotela "Merkur Palas", novog objekta Specijalne bolnice "Merkur". Budući hotel, čija će izgradnja koštati oko četiri miliona evra, namenjen je za pružanje usluga zdravstvenog turizma.

Vaterpolisti Srbije počinju takmičenje na Evrpskom šampionatu u Barseloni. Prvi meč igraju protiv Rumunije u 20 časova i 30 minuta. Prenos je na drugom programu naše televizije. U Grupi De su  i reprezentacije Rusije i Slovačke.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od danas je zvanično u Top 10 ATP liste nakon što je četvrti put u karijeri osvojio Vimbldon. Među 10 najboljih Đoković se vraća posle nepunih devet meseci napretkom od 11 mesta.

Urednik i voditelj: Miroslav Vojvodić

Urednik vesti: Irena Jelovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво