Sportski žurnal (Fudbaluška)

Specijalizovani mundijalski magazin Radio Beograda 1 danas se bavi analizom, komentarima i odjecima prvog uspeha naše reprezentacije na Svetskom fudbalskom šampionatu u Rusiji. Nađ dvojac u sastavu Vlade Radičević- Milan Bigović već je u staroj bazi u Kalinjingradu i dočaraće nam atmosferu među igračima državnog tima i u stručnom štabu `orlova`.

Za fudbalušku ekskluzivno govore Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković- Savić, Nemanja Matić, Nikola Milenković, Aleksandar Mitrović. Luka Milivojević, Dušan Tadić, selektor Mladen Krstajić, član stručnog štaba Milan Rastavac, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, jedan od bitnijih ljudi UEFA Zoran Laković, potpredsednici FSS Savo Milošević i Nenad Bjeković. Čućemo i `glas naroda`, prezadovoljnog posle prvog trijumfa Srbije u Rusiji.

Svetsko prvenstvo pomno prate i članovi našeg najdugovečnijeg benda, JU grupe, utiske o dosadašnjem delu turnira iznose Dragi i Žika Jelić. Mundijal, na svoj način, ocenjuje i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Naš sagovornik je i Cvijetin Blagojević, kome je nekada čitava `Marakana`, u `talasima` pevala i izvikivala nadimak `Blagooojeee`. Danas radi kao trener u svojoj Crvenoj zvezdi, imao je angažmane kao stručnjak i u drugim domaćim i evropskim klubovima. U razgovoru sa Slobodanom Igrutinovićem iznosi svoje mišljenje o rivalima naše reprezentacije.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво