Sportski žurnal

Od zvaničnog početka Svetskog fudbalskog prvenstva deli nas još samo tri dana. Naši reprezentativci od danas su u svojoj mundijalskoj bazi u Svetligorsku, u Kalinjingradskoj oblasti, odakle će ići na sve tri utakmice prve faze takmičenja, sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom. Iz Rusije se danas premijerno javlja i ekipa Radio Beograda, Vlade Radičević i Milan Bigović preneće nam prve utiske o tome kako i u kojoj atmosferi Rusija dočekuje najznačajnije fudbalsko takmičenje planete.

Srpski paratekvondisti ostvarili su fantastičan uspeh na Evropskom prvenstvu u Plovdivu, na kome su osvojili čak 18 medalja - sedam zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih.

Tokom emisije razgovaramo i sa Markom Dragosavljevićem, osvajačem bronzane medalje na juče završenom Evropskom prvenstvu na Savskom jezeru. To je njegova peta medalja sa šampionata Starog kontinenta.

Vaterpolistkinje Crvene zvezde osvojile su još jednu titulu šampiona države, ovoga puta do pobedničkog lovora i trofeja došli su posle dvomeča sa ekipom Palilule. Za `Sportski žurnal` govori trener `crveno- belih` devojaka Dragana Ivković.

Fudbaleri Partizana u sportskom centru `Zemunelo` započeli su pripreme za novu sezonu, danas od 18 časova prvo okupljanje imaju i igrači i stručni štab Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde i FMP- a od 19 časova u dvorani `Aleksandar Nikolić` igraju treći meč finalne serije plej- ofa lige Srbije. Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je u trci za `Veliku nagradu Kanade`, koja je vožena na stazi `Žil Vilnev` u Montrealu i ponovo preuzeo lidersku poziciju. Najbolji srpski teniser Novak Đoković popravio je plasman na svetskoj rang listi za jedno mesto, Aleksandra Krunić nije više među prvih 50 na planeti.

O ovim i drugim dešavanjima iz sveta sporta, u emisiji koju danas uređuje i vodi Željko Stefanović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара