Sportski žurnal

Novak Đoković u drugom kolu Rolan Garosa savladao je juče Đaumea Munara u tri seta, naredni rival u Parizu sutra mu je još jedan Španac, Roberto Bautista. Predstavnici Srbije danas izlaze na teren u dublovima- Dušan Lajović igra u kombinaciji s Majerom protiv Džejmija Mareja i Suareza, dok se mlada Nina Stojanović, u tandemu sa Viktorijom Golubić, sastaje s parom Hes-Parmentje.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u odbojci briljira na trećem turniru Lige nacija, čiji je domaćin Kraljevo. Savladane su, bez izgubljenog seta Rusija i Belgija, večeras od 20 časova naše devojke sastaju se sa selekcijom Turske. Čućemo šta uoći ovog meča kažu selektor Zoran Terzić i igračice Ana Bjelica, Bojana Živković i Bojana Milenković.

Sve je spremno za start 58. međunarodne biciklističke Trke kroz Srbiju, koja će okupiti oko 150 vozača iz dvadeset svetskih timova. Prva stanica je Mionica, start je upravo iz rodnog mesta velikog vojskovođe Živojina Mišića. Za našu emisiju govore predsednik opštine Mionica Boban Kovačević i selektor naše reprezentacije Ivan Stević.

Ovog vikenda održava na Savskom jezeru održava se prvi ovogodišnji Svetski kup u veslanju, oćekuje se više od hiljadu takmičara iz četrdeset dve države. Ovaj događaj najavljuje generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović.

Tu su i odjeci košarkaškog derbija između Partizana i Crvene zvezde, raport sa priprema ženske košarkaške reprezentacije na Zlatiboru, kao i najava poslednjeg kola Prve lige Srbije u fudbalu. Odavno je poznato da su vizu za elitnu diviziju obezbedili Proelter iz Novog Sada i Dinamo iz Vranja.

Vlade Radičević pomno prati pripreme fudbalske reprezentacije Srbije - predstoje joj dva prijateljska susreta, potom odlazak na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji.

Neće izostati ni aktuelnosti iz sveta- kao iz vedra neba odjeknula je vest da je Zinedin Zidan, posle osvajanja Lige šampiona, podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba madridskog Reala. Jusein Bolt ne odustaje od želje da se profesionalno bavi fudbalom, njegov izbor trenutno je norveški klub Stromsgodset, u kome traži mesto u prvoj postavi.

Današnju emisiju uređuje i vodi Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво