Sportski žurnal

Sjajna utakmica viđena je u nedelju na stadionu iza južne tribine stadiona `Rajko Mitić`. Derbi Super lige Srbije između fudbalerki Crvene zvezde i Spartaka pripao je `crveno-belim` damama, koje su - golovima Katarine Đorđević i Mirele Tenkov - osvojile tri toliko željena boda i čelno mesto na tabeli. O ovoj utakmici, narednoj u Nišu sa Mašincem, kao i o predstojećem polufinala Kupa Srbije, razgovaramo sa sportskim direktorom ŽFK Crvena zvezda Darkom Stojanovićem.

Na stadionu `Karađorđe` u Novom Sadu od 18 časova igra se humanitarna utakmica između nekadašnjih asova Vojvodine i FIFpro selekcije. Kompletan prihod biće uplaćen u korist organizacije `Zajedno za život`, koju vodi Jovan Simić, organizator ovog susreta zajedno sa Sindikatom profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Iz košarke - osvrt na pobedu FMP-a u susretu s Partizanom, uz izjave aktera obe ekipe. Ser Aleks Ferguson, posle moždanog udara, probudio se iz kome i normalno komunicirao sa članovima porodice. Pomalo neverovatna vest u italijanskim medijima - iako je Arsen Venger, po odlasku iz Arsenala, i javno rekao da je to njegovo `zbogom` terenu, novinari na Apeninima vide ga kao novog trenera - Napolija.

Duško Nikolić novi je trener odbojkaškog kluba Vojvodina, i zvanično je saopšteno. Fudbalski susreti juniorskih ekipa regiona Srbije igraju se danas u Staroj Pazovi, a u subotu nas na Adi Ciganliji očekuje šesnaesti `Trofej Srbije` za dečake rođene 2004. godine iz osam zemalja. O tome govori instruktor u Fudbalskom savezu Srbije Željko Miković.  

Kad smo već kod mladih snaga, ženska juniorska reprezentacija Srbije u odbojci plasirala se na Evropsko prvenstvo, koje se od 1. do 9. septembra igra u Albaniji. U susret sutrašnjem žrebu u Tirani, za `Sportski žurnal` govori selektor Marijana Boričić.

Prvom takmičarskim delom- `Kroz Srbiju`, u petak počinje 28. Kros RTS-a, o kome govori njegov osnivač Stevan Kovačević.

Ovu emisiju danas uređuje i vodi Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво