Noćni program - Među svetovima svet

Tema emisije biće odlike procesa pregovaranja iz iskustva Pregovaračkog tima MUP-a Srbije. Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova može se naći opis rada ove službe koja je oformljena 2004. „radi obavljanja specifičnih poslova koji imaju jedinstven cilj – rešavanje krizne situacije mirnim putem, uz minimalne ljudske i materijalne štete...“ Ali verujemo da će ova tema u svakome od nas probuditi radoznalo dete koje bi da sazna više o vom složenom i dugotrajnom procesu u krajnje zaoštrenim kriznim i konfliktnim situacijama pod pretnjom samoubistva, ubistva ili eskalacije nasilja.

Koje su to sposobnosti i veštine, ali i osobine ličnosti koje je potrebno da dobar pregovarač ima i kako se vrši selekcija ne samo za obavljanje ovog posla, već i selekcija pojedinaca za tim za određenu kriznu situaciju? Kako se pregovarači nose sa pritiskom, stresom i često rizičnim i životno ugrožavajućim situacijama? Sve ove različite aspekte pregovaranja pojasniće nam naša gošća, gospođa Ivana Meklvejn, pregovarač u Pregovaračkom timu MUP-a Srbije.

U drugom satu naši slušaoci mogu da se jave na sledeće brojeve telefona 011/322 50 99 i 322 52 99 i podele sa nama svoje tuge, radosti, dileme, utiske i predloge.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи