Noćni program - Među svetovima svet

U emisiji ćemo ugostiti gospodina Vladimira Džinovića, doktora nauka, psihoterapeuta, edukatora, istraživača, pisca. To nam je prilika da zavirimo u jedan poseban svet ličnih konstrukata koji se tiču ličnog razvoja, ali i profesionalnih i socijalnih promena; spoja psihologije ličnosti i pedagoške psihologije; nekih novih kvalitativnih metodologija, kao i prakse poslušnosti u obrazovanju o kojoj je naš gost napisao knjigu „Poslušnošću do znanja“. Istražićemo i načine na koje neke divne i naučno dokazane inovacije nastale u institutima i zavodima mogu da zažive u praksi.

U drugom satu emisije naši slušaoci mogu putem telefonskih poziva na brojeve 011/322 50 99 i 011/322 52 99 postati aktivni učesnici tako što će podeliti sa nama svoje probleme, dileme, utiske ili predloge.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво