Sportski žurnal

Fudbalska sreda je pred nama, jer se danas igraju četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije. Partizan gostuje u Ivanjici od 13 časova, Crvena zvezda u Šapcu od 15,30 igra protiv Mačve. U 17 sati počeće susreti Napredak – Čukarički i Vojvodina – Mladost.

Na međunarodnoj sceni dve revanš utakmice Lige šampiona Bešiktaš - Bajern i Barselona - Čelzi. Nemački tim ima veliku prednost 5-0 iz prvog susreta, tako da je već obezbedio četvrtfinale, dok će mnogo neizvesniji biti duel između Barselone i Čelzija, jer je prvi meč završen rezultatom 1-1. TV prenos utakmice možete pratiti na prvom programu naše televizije. Sinoć su plasman u četvrtfinale obezbedili Roma i Sevilja. Roma je sa 1-0 pobeila Šahtjor, a Sevilja sa 2-1 ekipu Mančester Junajteda na njegovom terenu.

Vaterpolisti Partizana dočekaće ekipu Hanovera u 10. kolu Lige šampiona. Biće to derbi začelja i prilika za mladi tim Partizana da osvoji prve bodove u elitnom takmičenju. Utakmica na Banjici počeće u 18 časova i 30 minuta.

Skupština košarkaške ABA lige donela odluku da od sledeće sezone za popunu lige ne važe nacionalne kvote, već će biti presudan plasman ekipa na tabeli. Obe lige A i B imaće po dvanaest ekipa. Ovosezonski plej-of počeće 18. marta.

U emisiji ćemo čiti naše najbolje strelce Zoranu Arunović i Damira Mikeca, koji se pripremaju za predstojeća takmičenja zadovoljni što imaju novog generalnog sponzora. Glavno takmičenje ove godine je Svetsko prvenstvo u Koreji, koje će biti i izborno za Olimpijske igre.

Emisiju priprema i vodi Slobodan Maletić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво