Uhvati dan

06:03 Jutarnji dnevnik, 06:35 Dogodilo se na današnji dan, 07:00 Vesti, 07:05 Dobro jutro deco, 08:00 Vesti, 08:10 Srpski na srpskom

S obzirom na vremenske uslove u našoj zemlji i na najavljenu ledenu kišu, u program ćemo uključiti Živka Babovića iz Sektora za vanredne situacije, a Ozren Rašić će nam se u program uključiti iz Hitne pomoći u Nišu.

O tome kako se zbrinjavaju beskućnici u Pančevu čuićemo u prilogu Gorana Jovičića.

Ivan Jovanović se ovoga jutra bavi problemima koje imaju odgajivači koza u našoj zemlji.

Pvi srpski digitalni udžbenik iz biologije, koji će od septembra postati školsko štivo, već odobreno od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstavljen je u beogradskoj OŠ „Drinka Pavlović". Od naše Marine Bajić ćemo čuti koliko će nastava biologije biti interesantnija đacima uz ovoakav udžbenik.

Danas ćete imati priliku da uz talase Trećeg programa radio Beograda i Treći program televizije Beograd u direktnom prenosu od 21 čas, vidite i čujete kako radi i kakve sve zvuke može da proizvede Sinti 100, preteča današnjeg sintisajzera, koji je popravljen i predstavlja redak aktivan primerak u svetu. O otvaranju elektronskog studija i multimedijalnom prenosu iz dva studija razgovaramo sa Ksenijom Stevanović.

Kao i svakog petka u kvizu ćete imati priliku da osvojite vredne nagrade.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво