Karavan

I pored najava nadležnih da bi uniforme trebalo da zažive u svim osnovnim školama do septembra 2019. godine, na prste jedne ruke se mogu pobrojati obrazovne ustanove u kojima su sada đaci jednoobrazno obučeni… U ostalim obrazovnim ustanovama učenici su većinom bezobrazno obučeni.

Pravni savetnici u Britaniji upozorili su tamošnje medicinske radnike da pacijentima treba da pruže utehu i pokažu saosećanje, ali da ih ne grle, jer fizički kontakt može biti pogrešno protumačen. Znači - bez pipanja. Birati očima a ne rukama!

Bljerim Šalja, savetnik kosovskog predsednika Hašima Tačija, kaže da Priština hoće i priznanje od Srbije i stolicu u UN. Drugim rečima: hoće i pare i jare. A to ne biva.

Mladi lovac Džošua Hajden dobio je nokaut i slomljenu vilicu nakon što ga je napao kengur dok je lovio u Zapadnoj Australiji. Sudeći po povredama bolje da se tukao sa Tajsonom.

Radio Beograd 1, 14.05 

broj komentara 0 pošalji komentar
Karavan Karavan

Autor:
Zabavna redakcija Radio Beograda 1

Karavan se kreće ka svojoj destinaciji već više od 50 godina, uvek dobro natovaren aktuelnim humorom i izvornim narodnim pesmama. [ detaljnije ]