Novosti dana

Izjavu albanskog premijera Rame da će Albanija i Kosovo imati zajedničku spoljnu politiku i predsednika  osudili i Beograd i Brisel. Takozvana "Velika Albanija" je najveća pretnja za mir na Balkanu, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin. Portparolka Evropske komisije Ketrin Rej kaže da Ramina izjava nije od pomoći u izgradnji dobrosusedskih odnosa i da je kontraproduktivna.

Održan 16-ti Okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji. Direktor  Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je da je Srbija spremna na nastavak dijaloga sa Prištinom 26-og  februara u Briselu.

Svaki treći radnik u Srbiji radi "na crno", a inspekcija rada je zbog nepravilnosti prošle godine kaznila poslodavce  sa više od 231 milion dinara, rečeno je na predstavljanju nacionalne kampanje "Reci NE radu na crno".

Uhapšena dva Amerikanca i dve Ukrajinke koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba.  

Meteorolozi upozoravaju da se u toku noći, kao i sutra i prekosutra u istočnim krajevima Srbije očekuje formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara.

Urednik emisije - Nataša Raketić

Urednik vesti - Marica Serdar

 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво