Slobodan Maletić "Novinar godine" Udruženja sportskih novinara Srbije

Novinar Prvog programa Radio Beograda Slobodan Maletić dobio je priznanje "Novinar godine" za elektronske medije, u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije. Na svečanosti u Skupštini grada Beogradu nagradu kolegi Maletiću predao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, u prisustvu bornih gostiju iz sveta sporta i sportskog novinarstva.

U 2017. godini Slobodan Maletić ostvario je veliki broj odličnih prenosa košarkaških utakmica sa Evropskog šampionata u Istanbulu, gde je naša reprezentacija stigla do finala i osvojila srebrnu medalju. Takođe, istakao se i prenosom finala Kupa Radivoja Koraća.

Na najlepši način, uzbudljivo, pravovremeno, odmereno, sa puno tempa i pravog izraza, uspeo je da na talasima Radio Beograda dočara svu lepotu košarkaškog sporta i prenese verno dešavanja na mečevima naše reprezentacije. Njegovi prenosi su bili slušani i ocenjeni visokim ocenama, nastavljajući tradiciju njegovih zlatnih prethodnika Marka Markovića i Jordana Ivanovića, od kojih je učio na početku karijere.

Udruženje sportskih novinara Srbije je za najbolje sportiste u 2017. izabralo odbojkašicu Tijanu Bošković i rvača Viktora Nemeša.
 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво