Slobodan Maletić "Novinar godine" Udruženja sportskih novinara Srbije

Novinar Prvog programa Radio Beograda Slobodan Maletić dobio je priznanje "Novinar godine" za elektronske medije, u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije. Na svečanosti u Skupštini grada Beogradu nagradu kolegi Maletiću predao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, u prisustvu bornih gostiju iz sveta sporta i sportskog novinarstva.

U 2017. godini Slobodan Maletić ostvario je veliki broj odličnih prenosa košarkaških utakmica sa Evropskog šampionata u Istanbulu, gde je naša reprezentacija stigla do finala i osvojila srebrnu medalju. Takođe, istakao se i prenosom finala Kupa Radivoja Koraća.

Na najlepši način, uzbudljivo, pravovremeno, odmereno, sa puno tempa i pravog izraza, uspeo je da na talasima Radio Beograda dočara svu lepotu košarkaškog sporta i prenese verno dešavanja na mečevima naše reprezentacije. Njegovi prenosi su bili slušani i ocenjeni visokim ocenama, nastavljajući tradiciju njegovih zlatnih prethodnika Marka Markovića i Jordana Ivanovića, od kojih je učio na početku karijere.

Udruženje sportskih novinara Srbije je za najbolje sportiste u 2017. izabralo odbojkašicu Tijanu Bošković i rvača Viktora Nemeša.
 

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 31. jan 2018, 19:13) - Kolega [neregistrovani]

Bravo Slobo iskrene cestitke

Bravo Slobo sasvim zasluzeno....