Novosti dana

Danas ističe produženi rok za izbor koncesionara za Aerodrom Nikola Tesla. Koncesija se daje na 25 godina i podrazumeva ulaganje u razvoj, izgradnju i rekonstrukciju, održavanje i upravljanje aerodromom. Stigle su četiri ponude i to švajcarsko-francuskog, indijsko-grčkog i južnokorejsko-tursko-kiparskog konzorcijuma i francuske kompanije Vinči Erports.

Ukoliko kosovska skupština ukine Zakon o specijalnom sudu, mogao bi biti aktiviran "Plan B" za formiranje tog  suda, upozorile su američke diplomate u Prištini predstavnike tamošnjih vlasti. Dokazi o zločinima OVK postoje. Neistinite su tvrdnje da ne postoje svedoci, očevici zlodela terorista, tvrde članovi porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija održaće vanrednu sednicu o Iranu na zahtev Sjedinjenih Američkih Država koje su tražile održavanje sastanka u znak podrške antivladinim protestima.

Broj obolelih od malih boginja u Srbiji iz dana u dan sve je veći. Od oktobra, kada su se pojavile, registrovano je 758 slučajeva, a u sve više sredina proglašavaju se epidemije - juče u Novom Sadu i Leskovcu.

Urednik emisije: Nataša Raketić

Urednik vesti: Nebojša Nikolić

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво